Cautare

410 de rezultate pentru "atelier aiurea" (3.01 secunde)
M-a intrebat astfel un ins de-aiurea Ce-a fost al meu, azi e al nimanui Vorbea cu sine sau vorbea cu mine Hei, calatorule, ce vrei sa spui?
Aiurea si degeaba. - Domnule Voicu, ce s a intamplat in Antene? Eu nu l-am intalnit in Antene. Dar stiam povestea.
Aiurea! Morala e cu totul alta: cand stai la umbra platanului si umbli la amintiri, s-a dus iubirea! Asa ca unde sa mai pleci, cand iubire nu e?!
Mai bagi din off niste comentarii aiurea, mormai cu pretioasa vehementa niste acuzatii complet nefondate si e rezolvata problema. Dupa toate indiciile, in povestea asta nu exista nicio vinovatie a companiilor romanesti, dar asta nu pare sa intereseze.
Regionalizarea aiurea in tramavai, afacerea gazelor de sist? Se intampla, bine merci, sub progresista guvernare Ponta. Un fel de regionalizare a gazelor de sest (sic!) -cum bine spunea un hatru.
Putea sa observe ca nu-i obligatoriu sa preluam, printr-un mimetism deseori anapoda, rupt de firea romanilor, deprinderi si reglementari de aiurea.
Lasati lucrurile asa cum sunt si nu va mai lamentati aiurea. Daca tot vreti sa luptati, trebuie sa o faceti corect.
Daca, totusi, te mananca in cur si te trezesti vociferand, protestand aiurea, ca boul, crezand ca e vreo mare isprava, atunci ciumetele o sa constate, ranjind cu gingiile la vedere, ca e dreptul tau, ca asa e in democratie.
Iar SUA nu mai pasioneaza decat cativa decervelati, de pe la noi sau de aiurea, si aia prestand contra-cost, ca de convinsi nu e niciunul.
Nu va mai vaicariti in zadar, nu pierdeti timpul aiurea si economisiti-va energia. Cineva din anturaj incearca sa va submineze autoritatea fata de colegii de serviciu.
Atentia va este retinuta de ceva ce va face sa pierdeti timpul aiurea si sa nu mai dati acelasi randament ca altadata.
Zermati ne recomanda sa mancam doar la masa si nu aiurea, pe strada, in masina sau in parc. Atunci cand stam la masa, vom fi atenti exclusiv la ceea ce mancam si nu la televizor, la calculator sau la ce scrie intr-un ziar.
Prima ambulanta a ajuns aiurea, la pontonul de la Cazino (in centrul statiunii), in loc sa vina la Butoaie (in nordul statiunii), unde a cazut elicopterul, desi le-am dat toate coordonatele.
- Fostul sef al SRI a fost silit sa demisioneze (da, am scris silit) dupa ce s-a trezit vorbind aiurea. Sut in cur perfect meritat.
Intre atatea arestari cuvenite se nimereste si vreuna aiurea? Procurorii, romani si ei, de-ai nostri adica, avand simpatii si antipatii, sefii lor, mai ales ei, care au la randu-le simpatii sau dusmanii, ca, de, tot oameni sunt, munciti cand de iubire, cand de ura, fac doar ce trebuie?
Nu va incarcati aiurea programul! GEMENI 22.05-21.06: Simtiti nevoia unei schimbari de decor si va hotarati sa iesiti mai des in oras.
America nu mai vrea emigranti care se detoneaza, a inteles ca musulmanii si crestinii sunt in permanent conflict. Americanii nu mai vor sa munceasca pentru milioane de asistati social veniti aiurea din lumea asta.
Vocea voastra, dincolo de placerea tatismului, ar trebui sa fie una care sa ii dea lui Burnei profesionistul dreptul la justificarea practicii, nu doar intr-un articol DOCUMENTAT UN AN in care niste viteji care prefera anonimatul (tipic) vorbesc aiurea in targ.
Leu Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora.
De mai multe ori, in Romania, au intrat in alerta unitati militare sau au fost ridicate avioane de lupta urmarind obiecte zburatoare neindentificate. Ar fi aiurea sa credem ca toti acei oameni au luat-o razna.
google-analytics.com